Cégbemutató

Vállalkozásunk 3 fő tevékenységre bontható

  • Saját finanszírozású társasház építés és értékesítés, kissebb építőipari felújítás, karbantartás, kissebb építés
  • Vendéglátás
  • Ingatlanforgalmazás és építés

Főbb vevőink főleg a lakosság köréből kerülnek ki, különös tekintettel a társasház építésére. Társaságunk 1991. évtől privatizálódott és a fent említett vállalkozási tevékenységünk folyamatosan árbevételben és forgalmazásban egyenletesen növekszik, tekintettel a piaci feltételekre.

Árbevételünk jelentős részét a társasház forgalmazás teszi ki. Egyéb építőipari tevékenységeink a szabadkapacitás kitöltésére korlátozódnak.

Az ingatlanforgalmazási tevékenységünk magánkézben lévő lakások, ingatlanok adása és vétele, de ez is a társasházépítési formához kapcsolódik. Az építőipari szabadpiachoz a szabadkapacitásunk erejéig kapcsolódunk be, így ez a tevékenység nem befolyásolja Társaságunk működésének egyensúlyát.

Működésünkhöz szükséges tárgyi eszközök, ingatlanok, így a Baross úti telepünk, gépek, berendezéek, az építőipari tevékenységünkhöz szükséges állványok, szállítóeszközök, kis- és nagy emelőgépek rendelkezésre állnak.

A társaság járatos a hagyományos valamint a korszerű építési technológiákban.

A legutoljára befejezett referencia munkája a XIX. ker.-i Méta II lakópark, amelyben mintegy 9000 m2 sorházi lakást épített.