Minőségpolitikánk

A Társaság a sikeres működés érdekében arra törekszik, hogy termékeivel és szolgáltatásaival - INGATLAN BERUHÁZÁS, KIVITELEZÉS, ÉRTÉKESÍTÉS - elérje vevőinek, megrendelőinek teljes megelégedettségét, a piacon elfoglalt helyének megtartását, valamint lehetőség esetén növekvő részesedés megszerzését

E cél érdekében olyan hatékony minőségbiztosítási rendszert kívánunk bevezetni és működtetni, amely garantálja termékeink, szolgáltatásaink állandó, kifogástalan minőségét,folyamatos fejlesztését vevőink, megrendelőink megelégedettségét. Ennek fontos eszköze az MSZ EN ISO 9002:1996 szabvány követelményeit kielégítő minőségbiztosítási rendszer létrehozása és a Kft. nemzetközi tanúsításainak elérése.

Vevőinkkel, megrendelőinkkel, beszállítóinkkal, üzleti életünk résztvevőivel és társadalmi környezetünkkel hosszú távú kapcsolatot kívánunk kiépíteni. Beszállítóinkat, alvállalkozóinkat folyamatosan értékeljük és érvényesítjük feléjük a megrendelőink által alátámasztott követelményeket, ezzel is biztosítva az általunk nyújtott szolgáltatások, kivitelezett építmények magas szintű minőségét.

A minőségpolitikánk megvalósítása azon humán erőforrás feladata, amely a miőségbiztosítási rendszerünket működteti. A veszetés minden szinten támogatja, de egyben meg is követeli a folyamatos képzést és önképzést. Példamutatásával és a minőségjavításban vállalt tudatos szerepével hitelesíti a minőség iránti elkötelezettségét.

Elvárjuk, hogy minden alkalmazott személyes tudásával és felelősségével járuljon hozzá vállalkozásunk sikeréhez.